Michał Iwaniuk
Zdobywca:
– Jako drugi Polak w historii dostał się do ścisłej finałowej dziesiątki i zajął 7 miejsce na mistrzostwach świata cukierników World Chocolate Masters jednego z najbardziej prestiżowych zawodów na świecie,
– 1 miejsca w konkursie kreatywnego deseru na talerzu Master Chellenge by Scholler,
– Jako drugi Polak w historii dostał się do ścisłej finałowej dziesiątki i zajął 7 miejsce w konkursie World Chocolate Masters,
– 1 miejsca w Best Pastry Chef,
– 1 miejsca w eliminacjach do World Chocolate Masters i tytuł regional Chocolate Master,
– 2 miejsca w zielona Budka Master Chellenge,
Współwłaściciel Mazovia Patisserie i Chef cukierni w hotelu ☆☆☆☆ Air Port Hotel Okęcie odpowiedzialny również za brand Czekolada Cafe.
Cukiernik z prawie 20 letnim stażem który skomponował bukiet smakowy i aromatyczny do swojej autorskiej czekolady Mazovia.