Vision For Business logo

Paweł Gruba

Certyfikowany trener kompetencji psychospołecznych. Od ponad 11 lat związany z rozwojem właścicieli biznesów, kadry kierowniczej i podległych im pracowników. Jako trener zrealizował ponad 12 000 godzin szkoleniowych oraz doradczych we współpracy zarówno z przedsiębiorcami, uczelniami wyższymi, czy największymi targami biznesowymi w Polsce.  Praktyk i szkoleniowiec w zakresie kompetencji menedżerskich, ze szczególnym naciskiem na skuteczny rozwój pracowników, motywowania, delegowania oraz prawidłowego identyfikowania i wdrażania potrzeb szkoleniowych pracowników.

Szkoli oraz wspiera rozwój różnych branż usługowych. Tylko w ostatnich 24 miesiącach zrealizował ponad 1 300 godzin szkoleń dedykowanym właścicielom, menedżerom oraz członkom zespołów z zakresu efektywnej komunikacji i współpracy, radzenia sobie z sytuacjami kryzysowymi,  rozwoju pracowników, przywództwa, motywowania oraz rozwoju pracowników w celu zwiększenia konkurencyjności przedsiębiorstwa.

Absolwent studiów magistersko-inżynierskich na Politechnice Warszawskiej, posiada międzynarodowy certyfikat „Kompendium Master of Business”, „Master in Art of Neuro-Linguistic Programming” oraz  „Practitioner in Art Of Neuro-Linguistic Programming”.

Współwłaściciel projektu V4B Vision For Business, który wpływa na zwiększenie zysków w restauracji. Wraz z zespołem opiekuje się ponad 180 lokali gastronomicznych, które co miesiąc monitoruje.

Doświadczenie i osiągnięcia prowadzącego

01

Międzynarodowe certyfikaty:

– Kompendium Master of Business
– Master in the Art of Neuro-Linguistic Programming
– Practitioner in the Art of Neuro-Linguistic Programming

02

Współwłaściciel Vision for Business V4B.pl

Odpowiedzialny za dział szkoleń, gdzie od 2016 roku razem z partnerami przeprowadziliśmy ponad 50 000 godzin szkoleniowych.

03

Manager Hell’s Kitchen

Manager restauracji przez wszystkie 6 edycji programu, gdzie na początku był prawą ręka na salę Wojciecha Modesta Amaro, następnie Michała Brysia.

04

2 sides od the plate

Organizator i prowadzący wydarzenia – Kolacje z najlepszymi szefami kuchni w Polsce.

05

Knajpa roku 2014 w plebiscycie Gazety Wyborczej

Razem z zespołem restauracji Zielony Niedźwiedź, jako dyrektor zarządzający zdobył tytułu knajpy roku.

Przykładowy
fragment szkolenia

Siła pokoleń

SPRAWDŹ