Vision For Business logo

Indywidualne, dwudniowe szkolenie z gotowania na kuchni.

Szkolenia szyte na miarę i dopasowane do Państwa potrzeb, program dostosowujemy do serwowanej kuchni, możliwości sprzętowych kuchni oraz umiejętności uczestników.

Mieszanka zajęć praktyczne z teoretycznymi prowadzonych pod okiem fachowca w Państwa kuchni. Zdobyta wiedza pozwoli na ograniczeniem strat, zapanowanie nad food cost, dostosowaniem menu do wymagań gości, zdobycie nowych klientów, podniesienie umiejętności pracowników i wiele innych 🙂

 

 

Przykładowy program szkolenia:

 

Zero waste czyli brak marnowania w nowoczesnej kuchni:

Warsztaty z pieczywa- przygotowanie różnego rodzaju bułek, chleba, grissini, chrupek i macy

Warsztaty z fermentowania i piklowania- np. kiszonki, pikle z warzyw, grzybów i owoców.

Warsztaty z wędzenia i dojrzewania- np. ryby, owoce morza, mięsa, drób dziczyzna

Warsztaty z tworzenia i przygotowania dań- np. tworzenie nowych dań do kart menu: amuse buche, przystawki zimne ciepłe, zupy, dania główne rybne, mięsne i vege

Warsztaty z pieczywa, makaronów i pierogów- np. własna produkcja pieczywa, makaronów pierogów i ravioli w restauracji

Warsztaty z deserów, ciast, lodów- tworzenie, nowych deserów do kart menu talerzowych, monodeserów, lodów i ciast

Dyskusje na temat produktów, ich wykorzystania i tworzenia dań.

 

SZCZEGÓŁY SZKOLENIA:

Termin szkolenia ustalimy po konsultacji telefonicznej.

 

CENA:

– 7000zł netto

Pliki do pobrania

Program szkolenia
Koszt:
7 000,00 netto
Ilość miejsc:
5 miejsc

Prowadzący szkolenie

Tomasz Łagowski
Szef Kuchni

Wyślij do nas wiadomość:

 

szkolenia@v4b.pl

 

Lub
Skorzystaj z formularza

Formularz kontaktowy

    Nie przechowujemy i nie wykorzystujemy danych osobowych do celów innych niż bezpośredni kontakt w sprawach określonych w powyższym formularzu. Zapoznaj się z polityką prywatności

    SPRAWDŹ