Szkolenia
Indywidualne, dwudniowe szkolenie z gotowania na kuchni.
W siedzibie Klienta
Prowadzący: Tomasz Łagowski
Ilość miejsc: 5
7 000,00 złnetto
Indywidualne, dwudniowe szkolenie z zakresu zarządzania w kuchni.
W siedzibie Klienta
Prowadzący: Tomasz Łagowski
Ilość miejsc: 5
7 000,00 złnetto
Szkolenia dofinansowane do 100% dla managerów, kucharzy i kelnerów.
W siedzibie Klienta
Prowadzący: Paweł Gruba, Agnieszka Szmit, Michał Iwaniuk, Krzysztof Małocha
Ilość miejsc: 34
0,00 złnetto
3 godzinne konsultacje online z zakresu prowadzenia restauracji.
Wideokonferencja
Prowadzący: Paweł Gruba, Agnieszka Szmit
Ilość miejsc: 11
1 000,00 złnetto
Indywidualne, jednodniowe szkolenie z zakresu prowadzenia restauracji u Klienta.
W siedzibie Klienta
Prowadzący: Paweł Gruba, Agnieszka Szmit
Ilość miejsc: 21
4 000,00 złnetto
Indywidualne, dwudniowe szkolenie z zakresu prowadzenia restauracji u Klienta.
W siedzibie Klienta
Prowadzący: Paweł Gruba, Agnieszka Szmit
Ilość miejsc: 2
7 000,00 złnetto