Vision For Business logo

Zapraszamy Państwa na

4-godzinne szkolenie
napakowane praktyczną wiedzą

 

Szkolenie odbywa się w Warszawie. Ilość miejsc ograniczona.

 

Prowadzący: Paweł Gruba i Piotr Rogowski

Więcej informacji

Zapraszamy Państwa na

4-godzinne szkolenie
napakowane praktyczną wiedzą

 

Szkolenie odbywa się w Szczecinie. Ilość miejsc ograniczona.

 

Prowadzący: Paweł Gruba i Piotr Rogowski

Więcej informacji

Zapraszamy Państwa na

4-godzinne szkolenie
napakowane praktyczną wiedzą

 

Szkolenie odbywa się w Gdańsku. Ilość miejsc ograniczona.

 

Prowadzący: Paweł Gruba i Piotr Rogowski

Więcej informacji

Zapraszamy Państwa na

Jednodniowe, indywidualne szkolenie
z zakresu prowadzenia restauracji

 

Szkolenie odbywa się w miejscu wskazanym przez Kupującego.

 

Data do ustalenia , 6h

 

Siedziba Kupującego,
Prowadzący: Paweł Gruba lub Agnieszka Szmit

Więcej informacji

Zapraszamy Państwa na

Dwudniowe, indywidualne szkolenie
z zakresu prowadzenia restauracji.

 

Szkolenie odbywa się w miejscu wskazanym przez Kupującego.

 

Data do ustalenia , 2x 6h

 

Siedziba Kupującego,
Prowadzący: Paweł Gruba lub Agnieszka Szmit

Więcej informacji

Zapraszamy Państwa na Wideokonferencję.

3 godzinne konsultacje online
z zakresu prowadzenia restauracji.

 

Szkolenie poprzedza szczegółowy audyt telefoniczny.

 

Data do ustalenia

 

Wideokonferencja,
Prowadzący: Paweł Gruba lub Agnieszka Szmit

Więcej informacji

Aktualne szkolenia

20
kwiecień

WARSZAWA- Rentowna Restauracja 2023: Nowe wyzwania, nowy materiał.

Warszawa

Prowadzący: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Zapisz się
15
maj

SZCZECIN- Rentowna Restauracja 2023: Nowe wyzwania, nowy materiał.

Szczecin

Prowadzący: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Zapisz się
16
maj

GDAŃSK- Rentowna Restauracja 2023: Nowe wyzwania, nowy materiał.

Gdańsk

Prowadzący: Paweł Gruba, Piotr Rogowski

Zapisz się

Nasi klienci
mogą liczyć na:

1

Obsługę
na najwyższym
poziomie

2

Dogodne
terminy szkoleń

3

Atrakcyjną
ofertę cenową

4

Najlepszych
trenerów w Polsce

5

Pełen
profesjonalizm

6

Indywidualne
podejście

Paweł Gruba

Manager / V4B.pl

Czytaj więcej

Kurt Scheller

Szef kuchni / schelleracademy.pl

Czytaj więcej

Michał Iwaniuk

Cukiernik / Mazovia Patisserie

Czytaj więcej

Krzysztof Małocha

Szef kuchni /

Czytaj więcej

Wojciech Harapkiewicz

Szef kuchni / dworzysko.pl

Czytaj więcej

Nowości Gastronomiczne

Manager nigdy nie działa sam! Wywiad z Paweł Gruba.

Czytaj więcej
SPRAWDŹ